Op zoek naar de beste e-gov-projecten in ons land

Op zoek naar de beste e-gov-projecten in ons land

Agoria ICT organiseert ook dit jaar de e-gov Awards om de meest verdienstelijke informatiseringsprojecten van de publieke overheidsdiensten in de bloemetjes te zetten.

Naast een award voor innovatie, gebruiksvriendelijkheid, rendabiliteit en samenwerking zal er deze editie van de e-gov Awards voor de eerste keer ook een award voor het gebruik van open data toegekend worden.

Maar het uiteindelijke doel blijft uiteraard om projecten te belonen die zowel voor de overheid als voor de gebruiker (burger of onderneming) een tijds- en middelenbesparing opleveren. De administratie moderniseert in de eerste plaats om burgers, bedrijven en ambtenaren een efficiënte service aan te bieden.

Agoria wil net als de voorbije jaren alle operationele e-gov projecten uitndogingen om mee te dingen naar de e-gov Awards.

Dit jaar worden er dus zes e-gov Awards toegekend en komen alle projecten in aanmerking voor elke award.

Dus doe zeker mee en moedig uw collega's en/of uw medewerkers zeker aan hun kandidatuur in te dienen voor de e-gov Awards 2014.

De felbegeerde prijzen worden ook dit jaar opnieuw officieel uitgereikt tijdens de e-gov gala-avond die plaatsvindt op donderdag 4 december 2014. Let op: De deadline voor het indienen van uw dossier is vrijdag 3 oktober!